Forum zrzeszające użytkowników Fiatów
Jako że własnie zakończyłem aktualizację sprzętu Audio u Multimedialnego w aucie to se przylansuje.
Mój stary 3-drożny zestaw przedni który był składanką elemrntów róznych firm zastąpił 2-drożny Hi-End'owy zestaw dwu drożny KICX'a
No i auto doczekało się Monitora LCD dla którego została specjalnie zmodyfikowana prawa częśc deski rozdzielczej.
Słupki które widać na zdjęciach zrobił kolega WISIOR i jego brat Łukasz za co chłopakom wielkie dzięki bo są super.
FOTOSY:
POZDRO
ładowania nie masz heh
tyle tej elektorniki i kabli że jak w tym się siedzi to pewnie jak robak w obudowie komputera
ale ładnie w srodku szkoda tylko że taki słaby silnik
Klubowicz
fajne ale w nocy wyglada jak choinka, zegary dałbym na słupku:D , ogulnie fajne wykonanie
Klubowicz
widział bym , bo bym zrobił podswietlanie z foli neonowe:] do tego regulacja jasnoci podswietlania i po sprawie
MlodySzalony napisał:
widział bym , bo bym zrobił podswietlanie z foli neonowe:] do tego regulacja jasnoci podswietlania i po sprawie
nie wiem co ma do tego podświetlenie... Wyobraź sobie, że jedziesz autkiem i masz te zagary na słupku. Skręcasz na skrzyżowaniu w lewo i przejeżdżając przez pasy zamiast starszej pani w berecie widzisz temperaturę oleju czy tam coś innego bo słupek nagle jest 3x szerszy niż w założeniach...
nie jest tak zle lepiej na slupku niz tak z dupy na srodku w jakiejs chromowanej tubce, ktora nie pasuje absolutnie do niczego
jedno w macie, drugie w chromie, trzecie jeszcze inne.... taki kicz
a na jezdzie sie nie idzie koncentorwac, bo tu ci swieci, tu ci miga, tu jeszcze cos.... oby kogos nie zabil przypadkiem...
Ketchup87 napisał:
MlodySzalony napisał:
nie wiem co ma do tego podświetlenie... Wyobraź sobie, że jedziesz autkiem i masz te zagary na słupku. Skręcasz na skrzyżowaniu w lewo i przejeżdżając przez pasy zamiast starszej pani w berecie widzisz temperaturę oleju czy tam coś innego bo słupek nagle jest 3x szerszy niż w założeniach...
w niczym nie przeszkadza