Forum zrzeszające użytkowników Fiatów
fi 48 w siedemsecie? troche przesadziles, nie zmula Ci go? do swapow 1.2 wiara taka rure daje
owz napisał:
fi 48 w siedemsecie? troche przesadziles, nie zmula Ci go? do swapow 1.2 wiara taka rure daje
ja mam 45
hustla ma 42 chyba
nawet mati i melon w podlubanych furach maja ZTCW 45
nie no ketchup nie obrażaj sie ale to na prawdę trochę za duża średnica jak na potężne 33 rumaki siedzące pod Twoją maską
Ketchup87 napisał:
Fi 48 to śr zewnętrzna
ja tez pisalem o zewnetrznej
Podobno jak przesadzi sie ze srednica auto dostanie zamule...jednak jechalem dzisiaj z Ketchupem i odnioslem wrazenie,ze cento wlasnie teraz zaczelo jechac,,,pozatym akustyka rewelacyjna-auto wpada w wibracje taki halaski
Klubowicz
mufazcc napisał:
Podobno jak przesadzi sie ze srednica auto dostanie zamule...jednak jechalem dzisiaj z Ketchupem i odnioslem wrazenie,ze cento wlasnie teraz zaczelo jechac,,,pozatym akustyka rewelacyjna-auto wpada w wibracje taki halaski
No,wiec wlasnie. Wezme od Ciebie tego łultera Ino powiedz czy mi ten tlumiczek przełożysz i ile chcesz za tłumik+usługe. I kiedy
Ketchup87 napisał:
Podjedź do ślusarza, wywal kata, wbij brechę w końcowy tłumik i masz przelot
a tak na poważnie jak to ma trochę posłużyć to lepiej Ulterka albo Noviteca. W tańszych zaraz Ci końcówa zaśniedzieje, tłumik obleci rdzą i tyle z efektu.
kowalstwo artystyczne
Klubowicz
mufazcc napisał:
Adi po wyplacie kupuje sobie inny wiec sie dogadamy-a ile to juz Ci mowilem
W takim razie YO
hmm wydech od sc w punto bedzie rzezba z powieszeniem tego