Forum zrzeszające użytkowników Fiatów
Dostałem w piątek, w sumie to juz była sobota mandat za picie w miejscu publicznym Co oni mi zrobia jak nie zapłace?
Zgadnijcie na jak bardzo inteligentnych policjantow trafiłem skoro dostałem mandat o 2.00 a oni wparowali mi do chaty o 5.00 przy okazji budzac wszystkich i chcieli odemnie jakies swistki ktorych mi nie mieli dac tylko wetknac w protokuł. Ja jako osoba pod lekkim gazem(sprawdzili i miałem tylko lekko ponad promil) i jako osoba kulturalna oddalem im te papierki. Ale teraz to mnie szczyka jak o tym mysle. Po tym przypadku widac poziom inteligencji naszch ukochanych policjantów
ale pies powiedział tak:'' ze mam 7 dni na zapłacenie ale nic sie nie stanie jak zapłace w ciągu miesiaca'' a ja to odebrałem ze nic sie nie stanie jak wogole nie zapłace i tak juz postanowilem jak cos do mnie przyjdzie to poinformuje was o tym
jak nie zaplacisz to w efekcie urzad skarbowy sie odezwie i zblokuja Ci kase na koncie
urzad skarbowy, konto podajesz w momencie wypelniania wniosku o nadanie NIPu. Wiem co mowie bo w zeszlym roku mialem zablokowane 300 zl na koncie
mogles nie podac konta w deklaracji o NIP tak czy inaczej moze do Ciebie po prostu komornik przyjsc do chaty, z US nie sa przelewki, kaza zaplacic i przyslowiowy chuj